пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

ПРО СЕРЙОЗНЕ – ЖАРТОМА




Година гумору до 125 річчя від дня народження Остапа Вишні




 У нас знову свято! 13 листопада у бібліотеці – філії  м-на Дружба Чугуївської ЦБС  пройшов чудовий захід, година гумору « Про серйозне – жартома», присвячений видатній людині, майстру слова, незрівняному сміхотворцю  Павлу Михайловичу Губенко, у народі  - Остапу Вишні.
«Остап Вишня, хто він для нас? Країна веселої  мудрості. Слава України,її невмируща краса», так говорив про нього Олесь Гончар. Літературна спадщина Остапа Вишні – це тисячі гуморесок – усмішок на злободенні теми дня. Остап прагнув, щоб його народ усміхнувся, щоб сумні очі хоч на мить засвітилися радістю, тому в народі його люблячи називали « чародій сміху».
 Бібліотекарі разом з учнями 7-го класу ЗОШ№7 знайомились з постаттю та творчістю письменника,  слухали  та читали найкращі гуморески, дивились мультфільм   «Відкритий лист селезня!», активно відповідали на запитання   тестових завдань. Час  промайнув швидко,  всім було дуже весело і цікаво. Звичайно ж  були переможці і  солодкі призи. Ми маємо надію, що вишнівське людяне, мудре, гостре й ніжне слово торкнулося кожного , хто був присутній на цьому заході.  Тож ми впевнені, що Остап Вишня – це зоря, що так барвисто засвітилася на обрії українського… гумористичного неба. Найвизначніша і найясніша!

Немає коментарів:

Дописати коментар