четвер, 30 жовтня 2014 р.

Наша вдячність ітиме від роду до роду, в піснях і легендах про подвиг народу.

Із року в рік часопис віддаляє
Своїх нащадків далі від війни.
Та свято знову й знову нагадає,
Як перемогу здобули його сини...






З давніх-давен український народ підтримує священну традицію - шанувати, наслідувати і передавати наступним поколінням пам'ять про героїчне минуле наших дідів і прадідів. Знову й знову подумки ми повертаємося до минулого. Повертаємося не тільки тому, що пережите залишає невиправний слід у пам'яті, але й для того, щоб мати уроки на майбутнє. І ось уже традиційно, багато років поспіль бібліотека-філія гостинно вітає своїх друзів, наставників, людей, які є для нас прикладом, на яких хочеться бути схожими - ветеранів Великої Вітчизняної війни.
В дружній, по-домашньому теплій обстановці переможців шанували
діти, вбрані в українські костюми та військову форму. Щасливі і горді, що вони можуть через вірші і пісні передати ветеранам свою вдячність і повагу, що вони причетні до вшанування героїв Великої Вітчизняної війни. Також вітали ветеранів представники міської ради, ветерани-афганці, керівництво ЦБС.  В святково убраній залі, на самому почесному місці возвеличувався український прапор і вінок з українськими оберегами: пшениці,  маку, волошків та ромашки, сплетений з любов'ю руками художника бібліотечної системи Прокопчук Юлії. Поряд стоїть плакат "коло бажань", де всі охочі гості та діти змогли залишити свої побажання, продовжуючи речення "Я дуже хочу, щоб усі люди..."
На зустрічі поколінь з гордістю була представлена книга про учасників бойових дій в Великій Вітчизняній війні, які працювали на заводі "ЧЗТА" Цю краєзнавчу. дослідницьку працю, яка не може, на жаль, вмістити всіх достойних презентував голова первинної ветеранської організації війни та праці Бурік В.А. Щоб молоде покоління, тобто ми, вміли цінити те, що ми маємо зараз, щоб на прикладі героїв вчилися любити і цінувати Батьківщину, і ніколи не залишати в біді, як би нам не було важко. Щоб ми пам'ятали, що мир і свобода - це найголовніші речі в житті.
Хочемо подякувати за поміч у проведенні заходу: керівництву заводу "ЧЗТА", музичній школі міста, ЗОШ №7, директору КЦ "Імідж", художнику бібліотечної системи і всім тим, хто не стояв осторонь, а  підтримав і
залучився до проведення свята.






Немає коментарів:

Дописати коментар