четвер, 14 лютого 2019 р.

ГІРКОЇ ПАМЯТІ КОВТОК


Щороку 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на  території інших держав. У цей день річниці виводу  наших  військ з Афганістану в Україні вшановують усіх тих, хто виконував інтернаціональний обов’язок  в Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі,   на острові Куба та в багатьох інших «гарячих точках» планети.
           Напередодні  15 лютого 2019 року  бібліотекою - філією мікрорайону
« Дружба», ЗОШ №7, дитячою музичною школою, ветеранами війни та праці «ЧЗТА», ветеранами афганцями в приміщенні актового залу загальноосвітньої школи №7  відбулася зустріч  поколінь,   « ГІРКОЇ ПАМ'ЯТІ КОВТОК», приурочена  30-ій річниці з дня виведення обмеженого контингенту наших військ з Афганістану.
 Наші зустрічі  упродовж 15 років свідчять, що започаткована хороша справа – свято вшанування, свято пам’яті. 

 На зустрічі  були присутні воїни - інтернаціоналісти,  помічник депутата Харківської обласної ради Донського О. М., Завада Володимир Михайлович та Куралєх Ніна Константинівна, керівник міської громадської приймальні народного депутата України Шенцева Д.О.
Зустріч поколінь  відбувалася  в невимушеній атмосфері щирого спілкування та вдячності. Без підтримки міської адміністрації,  Харківської обласної ради, міської Спілки ветеранів Афганістану,  творчого колективу художнього читання    «Світоч надії», дитячої музичної школи, колективу  та учнів школи №7, важко уявити гідне проведення такого масштабного патріотичного творчого заходу.
За підтримку та надану можливість гідно провести  таке свято велика вдячність депутату Харківської обласної ради Донському Олександру Михайловичу.
Особлива вдячність нашим друзям – афганцям, які відчули на собі всі тривоги тих днів.  Щиро дякуємо їм що відгукнулися на запрошення і разом з усіма присутніми  переживали, хвилювалися, знову думками поверталися  до тих воєнних подій , свідками і учасниками  яких були.
Зустріч закінчилася солдатською кашею. 













Немає коментарів:

Дописати коментар