пʼятницю, 16 червня 2017 р.

СИЛА - В ЗНАННЯХ, ЗНАННЯ - В КНИГАХ, КНИГИ - В БІБЛІОТЕЦІ!



        «ПІЗНАННЯ
                                               ПОЧИНАЄТЬСЯ
ЗІ ЗДИВУВАННЯ».
 АРИСТОТЕЛЬ

 

 

 

Літні канікули складають значну частину вільного часу дітей. Адже  літо – це час ігор, розваг, пізнання щось нового, та просто знаття напруги, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це період вільного спілкування . І щоб це спілкування приносило користь, бібліотека – філія розробила цілу низку захоплюючих заходів, щоб наші маленькі користувачі вчилися граючись і відпочивали з користю та задоволенням .

Літо швидкоплинне. Тож не зволікайте: найоптимальніший вихід в спекотні літні дні - поспішити до бібліотеки – філії мікрорайону « Дружба» Чугуївської ЦБС. До послуг відвідувачів : тут можна все – читати, розмовляти, розгадувати кросворди, дивитись фільми чи мандрувати мережею Інтернет або просто відпочивати чи спілкуватись з друзями.
Найцікавіший відпочинок уявити без книжки – це неможливо!
16 червня до бібліотеки – філії завітали вихованці пришкільного табору ЗОШ №7. Для них було організовано «читацькі посиденьки». Діти грали в ігри, «Відгадай назву казки», «Виправ помилки у казці», « Згадай   чарівні слова улюбленої казки»  Співали дитячі пісеньки,допомагали заблукалим героям повернутися до казочки,брали участь у конкурсах. Особливо жваво та весело  проходили пізнавальні вікторини « Корисно – шкідливо». Дитячій радості не було меж. Після кожного конкурсу вболівальники охоче ділилися своїми враженнями. І не було жодного байдужого та сумного, адже всі отримали за свою активність  солодкі подаруночки.



























Активно відпочиваємо та про читання не забуваємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар