середу, 14 червня 2017 р.

Час не гай - цікаві книжки влітку читай





  
Літо – це найкраща пора року для відпочинку. А якщо провести його  з бібліотекою та книгою – буде корисніше вдвічі!
Адже літні канікули з бібліотекою – це весело, сучасно і дуже класно! Тож не будемо гаяти часу.  В бібліотеці влітку надзвичайно цікаво, – це й зустрічі з цікавими книгами, відкриття нового та незвіданого, пора здоров’я, відпочинку та  нових знайомств.
14 червня  бібліотекарі бібліотеки - філії мікрорайону « Дружба» Чугуївської ЦБС  зустрічалися з вихованцями пришкільного табору ЗОШ№7.  Під час конкурсів, спортивних змагань, вікторин, найактивніші, найкмітливіші та найзавзятіші діти, які багато читають і вміють нестандартно мислити намагалися проявити свої знання , показати свою ерудицію, акторські здібності, почуття гумору,а головне всі  прагнули перемогти. 
Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері, і можна впевнено стверджувати: діти отримали незабутні враження та купу позитивних емоцій від активного проведеного дозвілля.
Тож завітайте до бібліотеки – філії мікрорайону «Дружба» і ви теж отримаєте задоволення і гарний настрій, а ще дізнаєтесь для себе  щось нове. Бібліотекарі чекають на вас, адже бібліотечне літо триває!



















Немає коментарів:

Дописати коментар