вівторок, 17 вересня 2019 р.

Акція «Зважені та начитані»







Протягом двох місяців в бібліотеці - філії мікрорайону «Дружба» відбувалась акція «Зважені та начитані» у якій читачам надавалась можливість отримати звання "найважчого серед читачів". На відміну від популярних телевізійних шоу, під час проведення даної акції, кілограми були не зайвими, а навпаки: давали можливість стати чемпіоном.
Цей захід було проведено для юних читачів з метою зробити похід до бібліотеки цікавим, викликати в дітей інтерес до читання.
Кожного відвідування працівники бібліотеки важили обрані дітьми книги та записували результат до турнірної таблиці. Ця подія зацікавили 26 наших молодших читачів, переважно це учні 5–6 класів шкіл міста, які з радістю взяли участь в акції.
Стоп-гра відбулась1 вересня, підбито підсумок акції, імена переможців відомі, тож чекаємо їх оголошення. Урочистий захід з нагоди нагородження переможців акції «Зважені та начитані» відбудеться 28 вересня в бібліотеці – філії мікрорайону «Дружба», ця подія буде приурочена до Дня бібліотек.
Всього нашими учасниками за період акції прочитано майже 100 кілограм книг. Переможцями стали діти, які прочитали відповідно 13 та 14 кг книг. Вони отримають дипломи та звання «найважчі серед читачів».
Не залишились поза увагою діти з результатом більше 5-ти кілограмів, за що отримають подяки та солодкі подаруночки.
У п’ятірку найважчих серед читачів увійшли:
1 місце - Коваржик Анастасія і Педан Ксенія – 13,900
2 місце - Авдєєва Карина - 7,900
3 місце - Притикіна Діана - 7,400
4 місце - Ньорба Євгеній - 6,900

І переткнули вагу в п’ять кілограмів – Лихоман Ганна,
Дубицький Микита і Поспішна Діана


 

Немає коментарів:

Дописати коментар