вівторок, 7 травня 2019 р.

ПАМЯТАЄМО! ПИШАЄМОСЯ! ВДЯЧНІ!


Щорічно, 7 травня, вже традиційно, організація ветеранів війни та праці «ЧЗПА», бібліотека - філія м-ну «Дружба», загальноосвітня школа №7 проводять акцію «Ветеранам наша любов і турбота», присвячену святкуванню Дня Перемоги.  Мета цього проекту - приділити увагу нашим ветеранам, привітати зі святом.
 Акція проходить за активної участі керівництва заводу ТОВ «ЧЗПА»
Вже багато років поспіль загальноміська акція «Ветеранам наша любов і турбота» ставить за мету зробити трішки щасливішими людей, які воювали і працювали за мирне небо над головою, за майбутнє дітей, онуків і правнуків. Особливо актуально проведення цієї акції в останні роки, коли ветеранів в нашому місті стає все менше, і у більшості з них немає можливості бути присутнім на святкових заходах.
 Доля подарувала нам можливість жити поруч з ветеранами - поколінням воєнного часу, вчитися у них мужності, душевної щедрості і любові до рідної землі. Побувавши у них вдома, разом з колективом бібліотеки і учнями школи, учасники акції привітали ветеранів та надали адресну допомогу особисто на дому.  У кожному будинку приходу гостей були раді.  Світлі усмішки, добрі очі, теплі слова подяки ветеранів надавали кожному моменту особливу, сердечну атмосферу.
 Дуже важливо, щоб ми, сучасники, і ті, хто прийде нам на зміну, пам'ятали про воїнів, які визволили нашу землю, пишалися бойовою славою і звитягою тих, хто приніс довгоочікуваний мир.










Немає коментарів:

Дописати коментар