пʼятницю, 15 березня 2019 р.



Бібліотекарі бібліотеки – філії м-ну « Дружба» знову  в тренді:  знання в дозвіллі завжди та всюди.
Квіз (від англ. Quiz - іспит, вікторина) - інтелектуальна розважальна гра, яка зародилася в Англії ще в 70-х роках і зараз  набирає все більшої популярності серед молоді. Згодом формат вийшов за межі пабів і кафе. У багатьох країнах дана розвага переросла спочатку в проведення окремих змагань, а в подальшому - чемпіонатів. У кожного бажаючого є можливість проявити свої інтелектуальні здібності, занурившись в змагальну атмосферу та  корисно провести дозвілля.  Цей формат дозволяє перетворити звичний відпочинок з друзями в захоплюючу боротьбу умів. Від вас буде потрібно тільки: логіка, ерудиція, інтуїція, кмітливість і почуття гумору та вміння працювати в команді.
Бібліотекарі  бібліотеки - філії мікрорайону « Дружба» вирішили не залишатися осторонь від популярного тренда і перенесли їх на свої майданчики,  до бібліотек, де участь безкоштовна, а питання на абсолютно будь-які теми - від історії футболу і фільмів до літературних ізюминок та мистецьких шедеврів.
Команди вже готуються. Ліцеїсти Чугуївського професійного ліцею №19  викликають старшокласників ЗОШ№7  на інтелектуальний ринг.
                                                                                

Немає коментарів:

Дописати коментар