вівторок, 18 грудня 2018 р.

Хто любить і дбає про свій рідний край - до того приходить Святий Миколай

У цей святковий день Святого Отця Миколая ми вам бажаємо на весь рік таких веселощів, таких посмішок щасливих, таких радісних очей, як сьогодні так і довіку. 
Сьогодні 18 грудня  учні 11 класу ЗОШ№7( класний керівник Сокрут Алла Миколаївна) побували  на святі «Хто любить і дбає про свій рідний край-до того приходить Святий Миколай», яке  традиційно влаштували працівники  бібліотеки – філії мікрорайону «Дружба» для старшокласників.
Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. Історія цього свята  дуже давня і цікава…  Усе життя єпископа Миколая – нескінченна низка благодіянь і чудес. Життя Святого Миколая дає нам важливий урок: бути щирими, лагідними, працелюбними. І поки ваше серце чуйне, докладайте все своє старання, усі свої турботи для того, щоб тільки святе, чисте і добре входило у вашу душу! 
Таку чудову зворушливу легенду про Чудотворця почули діти в бібліотеці – філії  під час проведення цікавого та змістовного заходу, присвяченого святкуванню Дню Святого Миколая. Про традиції відзначення цього дня в Україні та в інших країнах розповіла книжкова виставка. З великим задоволенням діти відповідали на питання новорічної вікторини, грали та приймали участь у конкурсах. Цей день та цікаво проведене дозвілля  запам’ятаються дітям надовго.
Отже, дива трапляються! І ми сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім нам багато радості і справжніх див! 
На завершення свята бібліотекарі пригощали учасників дійства солодощами.
Бажаємо усім читачам та їх родинам веселих свят,щастя,миру і здоров’я!
У кого гаряче серце і бажання творити чудеса, є можливість допомогти діткам які найбільше хочуть і чекають дива, – у кожного в місті є школи інтернати, багатодітні сім’ї або бідні люди, куди можна приїхати і подарувати кілька годин радості і тепла, солодощі, одяг.



















Немає коментарів:

Дописати коментар