пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Дякують люди за добрі справи

Колектив бібліотеки – філії, та мешканці   мікрорайону « Дружба»  висловлюють щирі слова вдячності депутату Харківської обласної ради Донському Олександру Михайловичу за  благодійну фінансову допомогу у придбанні літератури  підвищеного попиту та  дитячої літератури. 

Вже не вперше виступає в ролі дарувальника Донський Олександр Михайлович. Олександр Михайлович   постійно переймається  проблемами  бібліотеки, завжди відгукується, коли потрібна допомога. Головне, він розуміє цінність бібліотек і наскільки важливо зберегти наші книги – наші скарби для майбутнього покоління. З такою підтримкою з боку нашого депутата , думаємо , що скоро бібліотека- філія   стане найсучаснішою і  неодноразово ще поповниться  цікавою змістовною літературою.  Ми безмежно вдячні Вам за вашу людяність, доброту, щедрість, безкорисливість.  Ви  справжній народний депутат, який уміє слухати  і головне - не тільки обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки.  Ваша допомога, яку ви надаєте  бібліотеці завжди своєчасна і від щирого серця.

Бажаємо щоб у  ваших задумах  як народного обранця була мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, а в серці – тепло і сонячно від людської вдячності. 













Минатимуть роки, віки, тисячоліття, змінюватиметься світ, та незмінними залишаться Любов, Добро та Милосердя, які випромінюють і несуть такі люди, як Ви. Цінуємо Вашу небайдужість, розуміння, турботу.  Олександре Михайловичу ви завжди будете бажаним гостем у нашій бібліотеці!

З повагою                Колектив бібліотеки – філії мікрорайону « Дружба», 
та  мешканці   мікрорайону 














Немає коментарів:

Дописати коментар