четвер, 14 червня 2018 р.

Про економію дбаємо - бережливими зростаємо

День сталої енергії, приурочений Міжнародному дню Землі відбувся у бібліотеці – філії мікрорайону « Дружба». Його мета – підвищення у жителів міста культури енергозбереження та свідомого ресурсоспоживання.



Ми зосередились на дітях, бо віримо, що через молодь можемо достукатись до дорослих. Діти допитливі, безпосередні. Іскру отриманих знань вони донесуть до своїх сімей. Впевнені, що росте чудове покоління, чудова зміна, яка зможе зберегти нашу планету, її природні багатства. Саме енергозбереження допоможе нашому небу залишитися чистим та блакитним, повітрю – чистим та свіжим. Сьогодні у пришкільному таборі ЗОШ №7  дітям в ігровій формі бібліотекарі  пояснювали важливість збереження ресурсів для покращення екології. А бібліотекар вищої категорії Коломієць Ю.В. провела майстер-клас з виготовлення вітрячків. Саме таким чином діти долучилися до цієї теми і проявили великий інтерес.
Весело і корисно відпочили школярі табору « Сонечко» разом з бібліотекою. Всі  учасники заходу отримали корисні знання, заохочувальні подарунки та хороший настрій.
























Немає коментарів:

Дописати коментар