середа, 30 травня 2018 р.

« Місце зустрічі – острів Всезнайки»




З теплом і радістю, а ще з довгоочікуваними канікулами приходить до нас літо. Бібліотека - філія  мікрорайону « Дружба» Чугуївської ЦБС знову гостинно відкрила двері для змістовного літнього відпочинку школярам. Наша книгозбірня давно стала місцем, де можна цікаво, корисно, а головне – весело провести свій літній відпочинок. Бібліотекарі  підготували для вас  цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, аудіо та інформ-хвилинки, інтернет-веселощі. Вас зустріне галявина веселих витівок «Настрій на УРА!», літня ігротека «Читай, думай, грай». У бібліотеці створено розважально-пізнавальний простір «Світ читаючої сім’ї» та ігровий куточок «Іграшковий Світлячок». Тут все літо можна читати книги, малювати, гратися і  придумали ми для вас стільки усіляких приємних та корисних цікавинок, що занудьгувати вам тут аж ніяк не вдасться. Буде лише море позитиву, каскад яскравих емоцій, водоспад сюрпризів і безліч хвиль щирого сміху. Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих  і веселих «подорожей». 
 Першими ластівками, котрі мали нагоду переконатися в цьому, були хлопчики та дівчатка з літнього табору « СОНЕЧКО» загальноосвітньої школи №7, котрі 30 травня галасливою юрбою завітали до нас, аби відкрити разом з нами черговий сезон традиційного змістовного дозвілля.
Юні читачі здійснили подорож в загадковий світ дитячих книг, адже там відбуваються найнеймовірніші чудеса, зустріч з загадковою Чарівницею та допитливою Алісою з країни Див і багато різних цікавих випробувань!  Брали участь у веселих конкурсах, казкових вікторинах та іграх. Протягом усього заходу  звучали дитячі пісні і весела музика,  перетворюючи присутніх в дружних, умілих, спортивних та кмітливих дітей.
Жвава   атмосфера радості і веселощів, яка панувала в  бібліотеці,  протягом усього свята, підтвердила нам, що свято вдалося. Діти були в захваті!
Веселі розваги, ігри та конкурси подарували учасникам масу позитивних емоцій та гарний настрій. Літній проект триває - значить попереду ще багато цікавих зустрічей і яскравих вражень.
Запрошуємо вас до затишних залів нашої бібліотеки - філії , щоб відчути щирість і теплоту, готовність допомогти і нашу зацікавленість до кожного з вас.
Якщо ви допитливі та розумні, і  хочете стати найкращими - приєднуйтесь до нас.














Немає коментарів:

Дописати коментар