пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Влітку книги ти читай, світ чудовий відкривай!



Відшукати незвичайне в звичайному, набратися вражень і зробити нові відкриття!


 








 


Літо - час відпочинку, гри, розваг і звичайно читання найцікавіших книг. Книга і гра пов'язані нерозривно, звідки діти дізнаються про різні ігри? Не тільки від батьків, дідусів і бабусь, а й з книг. Через гру і книгу діти пізнають світ, вчаться спілкуватися. Гра не пусте заняття вона допомагає дитині адаптуватися в суспільстві однолітків і в світі дорослих, тому бібліотеки включають в свою роботу багато ігор, в тому числі з книгами.
7 липня  бібліотекарі бібліотеки – філії мікрорайону « Дружба» завітали до малечі у дитячий садочок № 12. Цікаві ігри, веселі віршики, казочки,які читали бібліотекарі дуже сподобалися діточкам. Вони дуже уважно слухали, розглядали картинки, самі вибирали що їм почитати, а потім розповідали свої улюблені віршики. Також  разом з бібліотекарями згадували головних героїв казочок і активно приймали участь в  конкурсах та розвагах.
 Весела, невимушена атмосфера поєднувалася зі змістовною інформацією та грою, що і  дало можливість дітлахам  провести час з користю, добре відпочити й дізнатися багато нового.



















 






 
 










 




Немає коментарів:

Дописати коментар