четвер, 8 червня 2017 р.



Літні шкільні канікули - це довгоочікувана пора для всіх дітлахів і унікальна можливість для бібліотекарів залучити дітей до захоплюючого читання, знайомства з новими книгами.  





Бібліотекарі бібліотеки – філії мікрорайону « Дружба» Чугуївської ЦБС пропонують  яскравий пізнавальний відпочинок, різноманітні конкурсно-розважальні програми, які сприяють творчому, інтелектуальному та фізичному розвитку. Ми не можемо  уявити повноцінний відпочинок без цікавої книги, здатної повести  нас новими надзвичайними шляхами у світ чудес та пригод.
Вже стало традицією під час літніх канікул своє дозвілля  проводити в бібліотеці. Ось і сьогодні 8 червня до бібліотеки завітали вихованці пришкільного табору ЗОШ №7, де на дітей чекала розширена програма,  вони відгадували загадки, грали в мовні та рухливі ігри, а наприкінці кожен мав змогу прочитати свій улюблений віршик і отримати в подарунок кульку. Діти весело і з користю провели  час.
Окрім конкурсів та вікторин, бібліотекарі не забувають про найголовніше  - книгу та запрошують до обговорення прочитаного .
Тож хутчіш до бібліотеки за  незабутніми  враженнями.







Немає коментарів:

Дописати коментар