пʼятницю, 19 червня 2015 р.

Усе цікаве на планеті - читай в нашій бібліотеці.

Почитай. Поміркуй. Відгадай. Зіграй.


БібліоЗнайки та БібліоРозумники мерщій до бібліотеки.





 18 червня 2015 року бібліотека-філія м-ну "Дружба" приймала своїх читачів, пропонувала їм не тільки провести час з книгою, а й різноманітні конкурси і літературні найвеселіші вікторини-подорожі з цікавими запитаннями, захоплюючі пізнавальні ігри, творчі конкурси.

Діти в пізнавально-ігровій формі вчилися бути активними, добрими, вірити в добро і дружбу. Кожен бажаючій міг спробувати свої сили, а найактивніші учасники отримали заохочувальні призи. Головне для нас, бібліотекарів, - це подарувати дітям тепло, увагу та море позитивних емоцій. Адже літо - це пора ігор, веселощів, невимушеного спілкування, емоційних вражень та пізнання нового.










пʼятницю, 12 червня 2015 р.


Ура! Наконец-то долгожданные каникулы! 

Настала счастливая пора, пора новых впечатлений, знакомств и открытий! Всем хочется, чтобы каникулы прошли весело, интересно, необычно!
Мы приглашаем всех провести веселые каникулы в библиотеке. Вас ждут интересные книги, увлекательно-развивающие игры, викторины, конкурсы, яркие праздники.
В нашей летней библиопрограмме:


  • просто интересные книги"в удовольствие", от которых невозможно оторваться и хорошее настроение
  • книгоигротека для любителей познавательных и развлекательных конкурсов, просто для активных, веселых и любознательных почемучек.
Желаем всем вам, нашим читателям и друзьям, замечательно отдохнуть с книгой этим летом, предлагаем "на всех парусах окунуться в океан книг", а мы поможем вам в этом.
Нашим девизом являются слова из восточной мудрости: "Ребенок - это не сосуд, который нужно заполнить, а огонь, который нужно зажечь".



Пригласительный билет в библиотеку!
Девчонки и мальчишки читайте летом книжки!

Всех девчонок и мальчишек
Приглашают в гости книжки.
Мы хотим, чтоб ваше лето
Было книжками согрето.
А любопытная сова
Вам покажет чудеса:
Буратино будет здесь,
Шамаханская царица,
Злой кощей и три сестрицы.
Ступай смелей, не пропадешь,
Верных здесь друзей найдешь.












Часы работы библиотеки:
Вторник - суббота 
С 9-00 до 18-00
Выходной: воскресенье, понедельник

Наш адрес: ул.Мичурина,8
центральная проходная завода "ЧЗТА"


ПОЧИТАЄМО,ПОГРАЄМО,ВІДПОЧИНЕМО –ЧАС З КОРИСТЮ ПРОВЕДЕМО!

Літо + Читання = Задоволення!
Книжки бібліотечні
Навчають нас читати.
Наш розум розвивають,
І не дають скучати.






11 червня бібліотека- філія  м- ну « Дружба»  разом з юними читачами зустрілися з літературними героями улюблених книг, розповідали про добрі вчинки, згадали чарівні слова і змогли  застосувати їх у літературній грі. Так  БІБЛІОРОЗУМНИКИ  мали змогу проявити себе під час інтелектуальних ігор, розважальних конкурсах  та пізнавальних бесідах. Найрозумніші були нагороджені призами, а також цілим  оберемком позитивних емоцій.

Яскраве літо, розваг час! Бібліотека запрошує вас!




РАЙДУЖНЕ КНИЖКОВЕ ЛІТО



 Літо  в бібліотеці – свято щодня! Ось і сьогодні 9 червня до бібліотеки – філії м-ну «Дружба» завітали діти з оздоровчого табору відпочинку  « Сонечко» на розважально – пізнавальну програму « Вас чекають пригоди на острові Почитайка в країні Бібліосвіт. Ігри, конкурси, вікторини, захоплюючі уривки з найцікавіших книг припали дітлахам до душі, було весело, емоційно, корисно. Змагаючись між собою, діти  вчаться спілкуватися  у колі з однолітками,радіють, що можуть проявити свою ерудицію, фантазію, творчість, показати наскільки  вони  багато читають. Підводячи підсумки нашої зустрічі, визначаємо найактивніших,  котрі одержують солодкі призи.
Літо швидкоплинне , тож не зволікайте, поспішайте, мерщій  порадувати себе і своїх друзів цікавим відпочинком. Ми завжди  раді вам і чекаємо на вас в країні БІБЛІОЗНАЙОК!


четвер, 11 червня 2015 р.

ЛІТНІ ПРОМІНЦІ НА КНИЖКОВІЙ СТОРІНЦІ




І знову зустріч у бібліотеці –філії м-ну «Дружба» на галявині Всезнайок, у долині Чомусиків» .

 4 червня відбулася розважально – пізнавальна програма « Вас чекають пригоди на острові Почитайка в країні Бібліосвіт. Разом з дітворою ми згадали найулюбленіших героїв книг, знаходили відповіді на найзапутаніші  запитання  , зачитували найцікавіші місця з  улюблених  книг. А як гучно та весело відгадували загадки, та приймали участь у вікторинах.  Ми бачимо, що діти з задоволенням відвідують бібліотечні заходи, читають і полюбляють у дружньому колі обговорити прочитане , мають безмежну уяву і   надзвичайне бажання стати переможцем у всіх конкурсах, ми тільки трішечки допомагаємо їм бути впевнінішими в своїх знаннях.
 




Сяйте, усмішки, сонцем зігріті

2 червня в бібліотеці – філії м-ну  Дружба Чугуївської ЦБС відбулося відкриття подорожі по сонячному літу з вікторинами, конкурсами та зустрічами з літературними героями улюблених книг.
Кожного літа, колектив бібліотеки – філії ретельно готується до зустрічі зі своїми маленькими Чомусиками, щоб їм було весело, цікаво та корисно.  Визначитись хто ж був най найрозумніший було дуже не просто. Діти отримали бонусні бали, які в подальшому і  визначили переможця. Солодощі ж дісталися найактивнішим. Було весело всім провести своє дозвілля з бібліотекою!